Anot antraščių, į Lietuvą plūstelės paskutinė šios vasaros karščio banga. Jei tai tiesa, tai kurį laiką gyvensime tarsi Karibuose. Daug karščio ir mažai noro ką nors daryti. Turbūt tokiomis aplinkybėmis Karibuose ir buvo sugalvotas šis užkandis.

Užkandis iš Karibų

Laiko jam pagaminti nereikia (jei visi produktai po ranka). Net žmogus, nemokantis nulupti virto kiaušinio, lengvai pagamins šį patiekalą. 


O ir netikėtiems svečiams jis labai tinkamas. Geriausia vartoti atšaldytą, įsitaisius gulte ir su akiniais nuo saulės.

Užkandis iš Karibų

Kaip gaminti

Iš pusės greipfruto išskobkite minkštimą. Išrinkite sėklas, nuimkite žievelę (ji karti) ir susmulkinkite. Sudėkite likusius ingredientus, išmaišykite ir sudėkite atgal į greipfruto žievę. 


Jei reikia – atšaldykite.

Jums reikės

1 valgytojui:


  • pusės greipfruto; 

  • žiupsnio virtų nedidelių krevečių; 

  • šaukšto grietinės; 

  • šaukštelio majonezo.


Naujausi receptai
Padažas iš keptų pomidorų
Padažas iš keptų pomidorų
Šakšuka iš Tel Avivo
Šakšuka iš Tel Avivo
Velniška vištiena iš Šri Lankos
Velniška vištiena iš Šri Lankos

Vytaro Radzevičiaus receptai

Užkandis iš Karibų

20 min

1 asm.

0
  • Facebook
  • Instagram